Nana PandaSone
NANA PANDASONE

Annyeonghaseyo

Annyeong , Assalamualaikum . I'm Nana . Welcome to ma blog . Don't forget to follow me okay ^^

Blog Archive


Chat Here


Credits
Template : Anugerah Salsa
Basecode : Arrien
Nice View:Google Chrome
Owner: Nana PandaSone

Hana is Back
Sunday, 31 May 2015 • 03:19 • 0 comments
Assalamualaikum !! :D Yoww Hana is back xD 

'Aikk kenapa tiba2 Hana pulak ? Bukan Nana ke ?'

Sebenarnya , Nana dh tukar nama pggilan ;) Skrg panggil sy Hana okk :D Hana tu korean nama sy ^^ Jung Hana :3 Hmm Hana kt kampung lg ni , mlm ni baru blk . Kla baii :)


0 PandaSone(s) | Comment Here PandaSone(s)
Freebies : Header Blog Transparent
Sunday, 19 April 2015 • 05:27 • 0 comments
Hai .. Sekarang ni Nana bg korg freebies header blog transparent ~ Okeh ini yee :


http://2.bp.blogspot.com/-jCcGOzTt5kw/VJA7U5jcaqI/AAAAAAAAApQ/yMWZpYjPaD4/s1600/Af3x0.png


http://3.bp.blogspot.com/-bX3Ex5cxLhI/VJA7dXFjo6I/AAAAAAAAApY/IP5l_9c1v_A/s1600/freebiesheaderbydearkhy.png

http://3.bp.blogspot.com/--1pJ563mk2Y/VJA7j7AuLjI/AAAAAAAAApg/W2kTWhpsUl4/s1600/header%2Bcute.png

http://3.bp.blogspot.com/-ao3UBVCP8vU/VJA7wCLbQuI/AAAAAAAAApo/7Yr_rNQdrgo/s1600/pink.png



http://1.bp.blogspot.com/-EAvsHCTdKvk/VJA74O8dl1I/AAAAAAAAApw/8q6E88FldX4/s1600/ungu.pngl.png



http://2.bp.blogspot.com/-xkgNAy24mmA/VJA7_tGbawI/AAAAAAAAAp4/KsPXigaZw9E/s1600/y.png

Itu je laa ~ Nk amik ? Amik jela :)

Credit : Ika






 

0 PandaSone(s) | Comment Here PandaSone(s)
Ade sape2 nk req tuto or ape2 jelah ?
• 04:49 • 0 comments
Assalamualaikum . Ade org nk req tuto or pape x ? Nana bosan ni ... Kalau ade nk req komen/ckp kt cbox ok ^^

0 PandaSone(s) | Comment Here PandaSone(s)
Mana butang navigation ?
• 01:54 • 0 comments
Hai ...Korang tau x mne butang navi sye ? Sye rasa ade yg tau ade x tau kn :D So ni sye tunjuk la butg navi sye...



Haa itulah dia ... Tgk yg gmbr Taeyeon, Bomi , Jessica & Chorong tu ^^ Hover pic tu , then nt keluarlah dia ade tulis About , Friends & bla3 tuu .... Bye hope korg enjoy blog nana :*

0 PandaSone(s) | Comment Here PandaSone(s)
Lama x post
Saturday, 18 April 2015 • 20:48 • 0 comments
Hai semua ! Sorry lama nana x post !!! So soryy !! dah lama nana buat blog ni ...Tapi x byk post pon kan >3< Sorry la sume :* Lps ni nana try buat byk post,tuto & freebies k ^^ Syg anda semua <3


0 PandaSone(s) | Comment Here PandaSone(s)
Post Ketiga XD
Monday, 16 February 2015 • 06:42 • 0 comments

Hai semua ! ini post ketiga saya ! sejak kebelakangan ni .... saya asyik bosan jer x tahu sbb ape ...hurrmm .....btw thanks untuk yg simpati tu ...itu saja bye!


0 PandaSone(s) | Comment Here PandaSone(s)
Post Kedua
Sunday, 15 February 2015 • 01:40 • 0 comments
Hai semua... Ni post kedua saya *grin face* . X tau lah nk tulis aper :3 Bosan.. Bye nk tgk tv lah :3

0 PandaSone(s) | Comment Here PandaSone(s)